onsdag 8 september 2010


Johanna 23 år, studerar till Bibliotekarie i Borås hon är inne på sitt andra år. Hon trivs med utbildningen då böcker har varit hennes stora intresse sen hon var liten. Tidigt lärde hon sig läsa och när andra barn var ute och lekte så satt hon inne helt uppslukad av böckernas värld.

Under tonåren fick Johanna problem med att skilja på dikt och verklighet, hon gick mer och mer in i sin fantasivärld där hon levde med sina låtsaskompisar Kli och Pli. Hon blev allt svårare att få kontakt med, hon åt allt mindre och fick raseriutbrott som skrämde hela familjen. Föräldrarna som var förtvivlade kontaktade BUP där Johanna fick den vård hon behövde dv.s mediciner.

I dag är hon mer i balans med sig själv, men hon har inga riktigt nära vänner. På kursen har hon träffat folk och börjat inse att det finns snälla människor som vill vara hennes vän och att det finns andra med samma passion för böcker som hon har.

Johanna är oskuld, hon har aldrig varit tillsammans med någon kille - hon har inte ens kysst någon man. Men det ska bli ändring på det nu.

Hennes hemlighet är att hon har åkt upp till Stockholm, ingen i hennes närhet vet att hon är här. Hon har åkt för att träffa en kille hon har träffat på nätet, han heter Molgan......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar