tisdag 15 juni 2010

Göran 55år, arbetslös och bor ensam i en tvåa i Björkhagen.
Det är spartanskt möblerat hemma hos honom, bara en gammal soffa, soffbord, säng och en TV.

Han har varit arbetslös i två år nu och det är svårt för honom att få jobb eftersom han inte har någon utbildning. Sist han hade arbete så jobbade han som vaktmästare på en skola men eftersom det blev nedskärningar där så fick han sluta.

Göran är storrökare, han röker två paket Marlboro per dag dessutom är han en samlare, i hallen har han tekniktidningar staplade i högar sen 1967. Sen samlar han på leksaksbilar och smurfar. Han lagar all sin mat i sin micro, han har inte ätit hemlagad mat sen Gun-Britt lämnade honom 1999.

Göran har alldeles för mycket fritid, han mår inte bra av det. Men nu ska han snart gå en "söka jobbkurs" på arbetsförmedlingen, han vill inte det men måste annars kommer all form av bidrag stoppas.

Han har lagt på sig lite de senaste åren men det skiter han i, han tränar aldrig så det är inget han lidet av, däremot har Göran börjat dricka och i och med det fått lite nya "vänner" på torget nedanför hans 10våningshus.

Göran har missat det här med internet, han tycker det är en "fluga", han köper fortfarande porrtidningar i kvarterets jourbutik.

Görans hemlighet är att han är på väg att hämta ut en ny uppblåsbar Barbara och en uppblåsbar gris som man fick på köpet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar