onsdag 16 juni 2010

Här har vi Gunnel 45år, 3barns mamma boende i Bromma i stort hus med sin familj och hunden boxer, en terrier.
Allting i huset går i vitt och rosa, Gunnel älskar heminredning och prenumererar på ett flertal tidningar för att få inspiration.

Det viktigaste för Gunnel är barnen, de är hennes allt! Hon skulle inte kunna tänka sig ett liv utan dem, de förgyller hennes tillvaro och hon ser sig själv som en god mor som bakar, pysslar och leker med barnen.

Tack och lov så har de en städerska som kommer hem till dem två gånger i veckan, på detta sätt får hon mer tid med barnen. Hon är lite orolig nu när 15 åringen ska på ridläger i en vecka, hon kommer sakna ihjäl sin dotter.

Hon har varit tillsammans med sin man sen hon var 20år men tyvärr är deras kärlek bortblåst, hon vet att hennes man har en älskarinna men hon bryr sig inte om det. Hon har inte råd att skilja sig och förlora huset, båten, sommarstugan och tanken på att bara få se barnen varannan vecka gör henne galen så hon står ut med vad som helst.

Gunnel har varit hemma med alla barnen fram till skolan började, numera jobbar hon deltid som läkarsekreterare. Gunnel har inte några egna intressen utan det viktiga för henne är att barnen mår bra, att huset är representabelt eftersom de ofta har folk över på besök.

Gunnels hemlighet är att hon precis fått reda på att hon är gravid och det är inte hennes man som är far till barnet......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar